У Дніпрі в одному з житлових будинків на лівому березі жителі почали скаржитися на нашестя комах, які кусають людей. Детальніше про ситуацію розповіла користувачка Марина в Facebook-спільноті "Райончик".

За оповіданням місцевої жительки, яка вже деякий час у під'їзді будинку оселилися комахи – блохи, прусаки і таргани. Щоб позбутися від проблеми, місцеві звернулися до голови ОСББ, однак у відповідь отримали лише вимогу зібрати зі всіх квартир підписи на згоду проведення дезінсекції. Але проблема полягає в тому, що в будинку знаходиться більше 200 квартир і більшість сусідів зараз вирушили у відпустку. А проблему вирішувати треба.

Тарган в під'їзді голови ОСББ / фото: Марина в Facebook

Тому Марина вирішила звернутися в групу "Райончик", а також до місцевого депутата Сергію Пустового та його помічниці Юлії Ковальської. Жінка поцікавилася, як цю проблему можна вирішити з юридичної точки зору.

Крім того, що блохи й таргани можуть заповзати в квартири, нещодавно один з дітей під'їзду постраждав від укусів комах. Марина надала кілька знімків з дозволу батьків, на яких видно, що дитина сильно постраждала від укусів бліх.

Популярні новини зараз

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари

У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція

В Україні готується революція у житловій сфері

Показати ще

Укуси бліх \ фото: Марина в Facebook

Укуси бліх \ фото: Марина в Facebook

Пост Марини в Facebook / скріншот

В коментарях під постом Юлія Ковальська дала відповідь на питання Марини. Помічник депутата зазначила, що під'їзд, підвал і дах є місцями громадського користування, тому дезінсекцію можна проводити без згоди мешканців квартир. Єдине, необхідно повідомити всіх мешканців про проведення процедури мінімум за 7 днів до її проведення.

Коментар Юлії Ковальської під постом Марини в Facebook / скріншот

Нагадаємо, що в Дніпрі, 18 липня, в маршрутці кілька пенсіонерок і неврівноважений чоловік побили дівчину.

Як повідомляв портал Знай.иа в Дніпрі дітей змушують прибирати небезпечну траву.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі біля продуктового магазину парочка показала незвичайну "любов".