У Дніпрі поліція виявила відразу два невпізнаних трупи – чоловічий і жіночий. Відповідну інформацію надало місцеве видання "Інформатор", посилаючись на власні джерела.

Повідомляється, що в понеділок, 6 липня, близько 09:50 співробітники поліції виявили чоловічий труп на перетині вулиць Калинова і Образцова, навпроти АЗС "ОККО", Індустріального району Дніпра. Вік чоловіка приблизно 40-45 років. За попередніми даними цей чоловік був мертвим близько доби. На даний момент правоохоронці намагаються встановити причини смерті загиблого.

У Дніпрі поліція виявила два невпізнаних трупи / скріншот з відео

В цей же день, близько 17:00, на гарячу лінію "102" надійшла інформація про те, що в лісопосадці, на території залізничного вокзалу "Південний", знайшли жіночий труп без слідів насильницької смерті. Вік жінки – приблизно 55-60 років. Непізнане тіло за попередніми даними також знаходилося на вулиці близько доби. Правоохоронці намагаються встановити причини смерті загиблої.

Варто нагадати, що у вівторок, 7 липня, у Дніпрі виявили два жіночих тіла, які загинули під час пожежі в приватному будинку.

Популярні новини зараз

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Повідомляється, що інцидент стався о 02:45 у вівторок, 7 липня, у місті Синельниковому на вулиці Якова Клочко. На гарячу лінію Служби спасіння "101" надійшов виклик про те, що на вказаній вулиці горить житловий будинок.

У Синельниковому у пожежі загинули 2 жінки / фото: ДСНС

У ході події вогонь знищив домашнє майно, дах і її дерев'яні конструкції, а також стіни будинку на площі 40 кв. м. У пожежі загинули 2 жінки, які на той момент знаходилися вдома – господиня будинку 1961 року народження, а дані інший загиблої ще з'ясовуються.

Нагадаємо, що в Дніпрі з вікна випав п'ятирічна дитина.

Як повідомляв портал Знай.иа, неподалік від Дніпра неуважний господар ледь не втопив свій автомобіль у кар'єрі.

Також Знай.иа писав, що під Дніпром вантажівка збила на смерть поліцейського.