Дніпрянам доведеться платити більше за послуги мобільного зв'язку та інтернету оператора Vodafone. Відповідна інформація з'явилася на офіційному сайті оператора.

15 травня 2020 року Vodafone почав першу хвилю підвищення тарифів на мобільний інтернет і мобільний зв'язок. Під неї потрапили тарифи RED Extra (XS, XS-2, S, M, L) RED (XS+, S, M, L) та Unlim 3G, 3G+. Слідом пішла друга хвиля, яка планується на 5 червня 2020 року. Під неї потраплять тарифи SuperNet (Start, Pro, Pro-1, Unlim), Super Net Turbo 2019 і Joice.

Наскільки збільшитися ціна в тарифах Vodafone:

  • Vodafone SuperNet Turbo – з 75 гривень/місяць ціна підніметься до 90 гривень/місяць;
  • Vodafone SuperNet Start — з 90 гривень/місяць ціна підніметься до 110 гривень/місяць;
  • Vodafone SuperNet Pro — з 125 гривень/місяць ціна підніметься до 150 гривень/місяць, в той же час оператор збільшив кількість передплаченого трафіку з 10 до 12 ГБ, однак з тарифу прибрали послугу Video PASS;
  • Vodafone SuperNet Unlim — з 180 гривень/місяць ціна підніметься до 230 гривень/місяць, тепер тариф передбачає 40 ГБ/місяць максимальної швидкості, після чого безліміт на 0,8 Мбіт/с. Крім цього послуга "Роздача інтернету на місяць" змінитися в ціні з 50 до 10 гривень/місяць.

Vodafone підвищує ціни на тарифи мобільного інтернету і зв'язку / скріншот з відео

Крім того, оператор змінить ціну на надання послуг міжнародного зв'язку. Тепер, вартість SMS підніметься до 2 гривень/шт., пакетні хвилини будуть дійсні тільки для дзвінків всередині України. За кордон вартість дзвінків у межах денного тарифу складе 10 гривень/10 хвилин (для 48 країн). Також буде змінено перелік країн, в яких діють пакетні хвилини для закордонних дзвінків (з 62 до 30), а вартість понад пакету складе 10 гривень/10 хвилин.

Популярні новини зараз

Залишилось два дні: українців попереджають востаннє

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Показати ще

Нагадаємо, раніше Vodafone зганьбився черговим підвищенням цін.

Як повідомляв портал Знай.иа одесит поскаржився на якість послуг Vodafone.

Також Знай.иа писав, що "Київстар" позбавив жителів Дніпра домашнього інтернету.