Під Дніпром підліток убив свою 13-річну подругу.

Про це повідомляє Інформатор.

Дніпропетровський районний суд виніс вирок 15-річному хлопчику передбачених частиною 2 статті 115 та частиною 1 статті 185 КК України.

У червні 2018-го обвинувачений разом з 13-річною шкільною подругою розпивали алкогольні напої. На березі ставка на околиці смт Іларіонове між ними відбулася сварка. Підліток завдав дівчині удари по голові та тілу, після чого задушив. Після того, як він зрозумів, що дівчина більше не подає ніяких ознак життя він її втопив, після чого втік з місця злочину.

Популярні новини зараз

Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами"

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

У свою чергу обвинувачений свою провину не визнав, її повністю довела сторона обвинувачення, яку підтримувала прокуратура Дніпропетровської області. Суд призначив хлопцю покарання у вигляді 10 років позбавлення волі.

Нагадаємо, що у Києві посеред білого дня сталося просто немислиме. В епіцентрі подій опинилися правоохоронці, приїхавши на виклик, жорстоко побили свідка одного інциденту. У цей момент на крики дружини підійшли небайдужі перехожі.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" у Сумах син жорстоко побив власну матір, яка після нетривалого лікування померла в закладі охорони здоров'я.

Портал "Знай.uа" писав, що п'яний киянин, незважаючи на присутність дітей, підняв руку на свою дружину, а після цього викинув з вікна дванадцятого поверху собаку, яка в результаті падіння загинула.