Студент Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара Євген Божевский заявив, що його несправедливо виключили з навчального закладу.

Про це студент написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, повідомляє "Новости Днепра".

Божевский є засновником проекту "Звук тиші", мета якого - навчання громадян мови глухонімих. В рамках проекту активісти провели тренінги в "медіапростір" в Дніпрі і "Книжковому арсеналі" в Києві.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

За словами студента, його виключили з вузу через відмову декану факультету психології Дмитру Волкову "провести захід для п'яти чоловік в убитих аудиторіях". Свою відмову студент мотивував тим, що має досить щільний графік проведення таких заходів для більш масштабної аудиторії.

Божевский зазначив, що формальною причиною відрахування став незалік по нейропсихології, де сам декан факультету був головою комісії і приймав рішення по оцінці. За словами студента, деякі викладачі дізналися про цей інцидент і встали на його сторону.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua" в результаті аварії в Київській області на трасі Київ-Одеса постраждали сім осіб. Відомо, що ДТП сталося недалеко від села Юрківка.

Також портал "Знай.ua" писав, що на Львівщині сталася аварія, вантажівка зіткнулася з легковиком. В результаті ДТП помер один чоловік.

Нагадаємо, що у четвер, 13 червня на Бурштинової в Дніпрі зіткнулися ЗАЗ і Chevrolet. З місця аварії двох постраждалих з травмами різного ступеня тяжкості відвезла швидка допомога.