В соціальній мережі показали, в яких умовах живуть студенти в гуртожитку Дніпра.

Про це повідомляють на сторінці "Новини Дніпра і України" в Facebook.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Але, ймовірніше, у дніпровських студентів з гуртожитками все в порядку. Це підтверджує відео, яке розмістили в групі.

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Показати ще

В повідомленні уточнили, що полчища тарганів відображені в гуртожитку Медакадемії, але, швидше за все, таку картину можна бачити і в інших гуртожитках. Адже прусакам багато не треба: тільки воду, тепло та їжу.

В мережі користувачі вкрай незадоволені таким.

"Тут справа не в дихлофосі, а в повній обробці всього будинку. Тому як ці тварини живуть СКРІЗЬ. немає жодного куточка, де б їх не було. І обробці неодноразово. Ви думаєте, хлопці, які живуть там, не намагаються щось робити?", "А чи не соромно таке виставляти напоказ??? Ми в свій час самі труїли тарганів у гуртожитку і не померли. А ви хочете, щоб президент вам потравив??? Самі розвели бруд... І тепер знімаєте??? Вчасно треба виносити сміття і прибирати ! Таргани не заводяться просто так", - коментують користувачі.

Нагадаємо, що близько 150 студентів Київського політехнічного інституту мітингують біля першого корпусу установи. Вони також влаштували своєрідну виставку світлин, на яких показали страшні умови в гуртожитках інституту.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", двох львівських студентів вигнали з гуртожитку Львівського коледжу будівництва, архітектури та дизайну після того, як вони показали журналістам жахливі умови проживання в гуртожитку.

Також портал "Знай.uа" писав, що українські ЗМІ показали жахливий стан студентських гуртожитків в національному університеті культури і мистецтв.