У Дніпрі демонтували чергову цілодобову наливайку.

Про це повідомляють в прес-службі Дніпровської міськради.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Боротьба з місцями, де продають алкоголь вночі, незважаючи на заборону, відбувається вже більше року. Наливайки демонтують по всьому Дніпру.

Популярні новини зараз

Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

25 червня таку наливайку почали демонтувати на вулиці Бардіна, 1. Тут поруч з лікарнею знаходиться кіоск, який працює цілодобово. На нього постійно скаржилися місцеві мешканці. Також відомо, що у власника кіоску немає дозволу на торгівлю, холодильники торгової точки розставлялися на вулиці, а алкогольні напої продавалися на розлив.

Демонтований кіоск відправлять на штрафний майданчик. Протягом місяця у його господаря при наявності документів на право власності є можливість викупити своє майно, сплативши витрати на демонтаж наливайки.

Нагадаємо, що у столиці демонтують 137 літніх майданчиків кафе і ресторанів, які розміщені з порушеннями.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Києві Рибальський міст, який кілька років був перекритий для автомобілів, повністю перекрили і для пішоходів.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Києві почали масштабну реконструкцію транспортної розв'язки і Шулявського мосту – рух по ньому було повністю перекрито, а робітники почали демонтаж конструкцій.