Шість дівчат із Дніпра стали претендентками на участь у фіналі конкурсу "Міс Україна". Хто ж ці красуні і чим вони займатися?

Про це повідомляє інформаційний портал 056

Марія Віленкіна

Дівчина стала моделлю в 15 років, за час роботи в цій сфері встигла взяти участь у різних зйомках, проектах, і познайомитися з цікавими людьми.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще

Яна Іванова

Дівчина навчається в Любліні на 3-му курсі, де вивчає туризм і ресторанний бізнес. На даному етапі свого життя дівчина багато подорожує і працює.

Діана Іонова

Навчається у ЛНУ ім. Франка на журналіста, а також працює в журналах "Ріа Україна", "Ріа Wedding", розвивається в сфері організації заходів і займається благодійністю. Також дівчина любить вивчати іноземні мови.

Поліна Федина

Працювала в різних країнах, у тому числі і в Німеччині, Франції, ОАЕ, Таїланді, Китаї, Туреччині. Захоплюється подорожами, іноземними мовами, психологією і спортом.

Христина Герман

Навчатися на третьому курсі Університету Митної Справи та Фінансів на факультеті інноваційних технологій. Раніше займалася повітряною гімнастикою, але тепер дівчина любити займатися своїм тілом в спортзалі.

Єлизавета Василенко

З підліткового віку вона стала відомим косплеером. Вчилася в університеті ім. Нобеля на туризмі, однак не закінчила його. Популярною вона стала після того, як зіграла у відомому українському серіалі "Школа", де вона грала блоггершу і найпопулярнішу дівчинку в школі.

Нагадаємо,що Комаров відверто зізнався, чому одружився на Кучеренко.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Полякова похвалилася красунею-дочкою в бікіні.

Також портал "Знай.ua" писав, що Полякова змусила доньку схуднути через коментарів у соцмережах.