У Дніпрі чоловік знущався над власною матір'ю.

Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції у Дніпропетровській області.

18 червня, близько 13:00, в поліцію зателефонувала стурбована жінка, яка живе на вулиці Павла Чубинського. Вона повідомила, що над її літньою хворою сусідкою знущався її син. Він ображає пенсіонерку, погрожує, трощить меблі і посуд.


Наряд поліції прибув на місце події, правоохоронці взяли у постраждалої заяву та пояснення. Кривдника пенсіонерки не виявилося вдома, і поліцейські вирішили його знайти. Жінка, повідомила прикмети і де він може перебувати.

Чоловіка знайшли на зупинки п'яного, він був у формі колишнього співробітника міліції, при цьому поводився агресивно. Правоохоронці затримали його і доставили в Чечеловское відділення поліції.


На чоловіка склали адміністративні матеріали за ст. 173-2 Купап. А також викликали йому швидку, так як він вів себе неадекватно.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

Нагадаємо, що в суботу, 15 червня, в Ужгороді 21-річна дівчина за кермом Porsche Cayenne стала винуватицею аварії. У результаті ДТП постраждало троє осіб.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua" , у Києві Volkswagen Passat на швидкості протаранив Daewoo Lanos і вилетів на зустрічну смугу. Автомобіль проїхав ще кілька десятків метрів, пошкодив кілька авто і зупинився на паркувальному майданчику біля ресторану.

Також портал "Знай.ua" писав, що в суботу, 15 червня, у Києві на Деміївці сталося смертельне ДТП.