Аварія на Донецькому шосе забрала життя двох людей, ще двоє отримали травми.

Про це повідомляє інформаційний портал "Інформатор".

У понеділок, 17 червня автомобіль Mitsubishi на повному ходу збив жінку і її сина, дивом не зачепивши ще одного чоловіка, що йшов поруч з ними. У страшній аварії на Донецькому шосе загинули дві людини.

Очевидці події розповіли , що автомобіль Mitsubishi їхав по Донецькому шосе в бік Підгородного, коли по узбіччю йшла жінка з двома синами і котила велосипед. Можливо під час їзди чоловік заснув і через це на повному ходу в'їхав у трьох.

Популярні новини зараз

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

В результаті цього жінка 1946 року народження, і чоловік, 1979 року народження загинули, третьому ж вдалося відскочити. Чоловік перебував у шоковому стані — на його очах загинули мама і брат.

В автомобілі Mitsubishi чоловік їхав разом з 2-річним сином, дружиною та однорічною дитиною на руках. Малюк травмувався при зіткненні, внаслідок чого з місця аварії його забрала швидка.

Зараз поліція з'ясовує всі обставини події.

Нагадаємо, що в суботу, 15 червня, в Ужгороді 21-річна дівчина за кермом Porsche Cayenne стала винуватицею аварії. У результаті ДТП постраждало троє осіб.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua" , у Києві Volkswagen Passat на швидкості протаранив Daewoo Lanos і вилетів на зустрічну смугу.

Також портал "Знай.ua" писав, що в суботу, 15 червня, у Києві на Деміївці сталося смертельне ДТП.