З кожним днем Дніпро набирає все більшої популярності серед туристів. Тут ви зможете побачити велику кількість визначних пам’яток.

Про це повідомляє "Блог Dobovo".

Але якщо ви хочете подивитися на місто іншими очима, то прислухайтеся наших рекомендацій у складанні туристичного маршруту. Пропонуємо вашій увазі ТОП-5 місць для відвідування в Дніпрі, які розкажуть вам багато нового про місто.

Інтерпайп


Цей дніпровський завод є найбільшою приватною інвестицією за всю історію незалежної України – в нього було вкладено 700 млн доларів. Завод настільки популярний серед городян і туристів, що тут навіть проводяться екскурсії!

Адреса: вул. Винокурова, 4

Театр одного актора «Крик»



Навіть якщо ви не є затятим шанувальником театру, ми все ж радимо вам відвідати один з моновистав – емоції, які ви отримаєте після виступу, скажуть все самі за себе.

Адреса: вул. Михайла Грушевського, 1

Музей АТО

Популярні новини зараз

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще


Це єдиний в Україні Музей АТО. Тут є кілька композицій (в приміщенні і просто неба). Всі представлені експонати були привезені з місць військового конфлікту.

Адреса: площа Соборна

Аерокосмічний музей ім. Макарова


За Дніпром міцно закріпилося звання космічної столиці України. Тому опинившись тут, обов’язково відвідайте місцевий музей космонавтики.

Адреса: пр. Гагаріна, 26

“Миші Бляхера”, “Чебуречна №1”, “3 бобра”


Миші Бляхера – це заклад з легендою, розташоване на центральному проспекті Дніпра. Заклад назвали на честь знаменитого одеського авторитета Миші Бляхера. Тут вис куштуєте коронні страви легендарного Миші Бляхера, який заліг на "дно" саме у Дніпрі.

Адреса: проспект Яворницького, 46



Чебуречна №1.Нехай вас не бентежить назва закладу: тут, дійсно, готують найкращі чебуреки в місті. Тут знайдуться чебуреки на будь-який смак, навіть вегетаріанські.

Адреса: вул. Короленка, 10


3 бобра. Тут каву готують у всьому її розмаїтті. У закладі представлено кілька сортів цього популярного напою, а готують його за найсучаснішими технологіями.

Адреса: проспект Яворницького, 42

Нагадаємо, нудисти окупували пляж просто біля санаторію, переповненого дітьми.

Як повідомляв портал Знай.ua, популярний лоукост відкрив рейси з України до Іспанії за привабливими цінами.

Також Знай.ua писав про те, що українцям запропонували найдешевші варіанти відпочинку на Батьківщині.