У Дніпрі загорівся багатоквартирний житловий будинок, осередок займання був відразу в двох місцях.

Про це повідомляє інформаційний портал "Інформатор".

У середу, 12 червня, на Слобожанському проспекті 104 горів житловий багатоквартирний будинок. На щастя ніхто з мешканців не постраждав.

Близько 04:00 на лінію "101" надійшов сигнал про спалах багатоквартирного будинку. Рятувальники, які прибули на місце події почали гасити вогонь у першому під'їзді, на сходовій клітці між 3 і 4 поверхами.

Популярні новини зараз

Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року

Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Але через кілька хвилин поліцейські помітили вогонь у сусідньому під'їзді багатоквартирного будинку. Тут також осередок займання був на сходовій клітці, між 2 і 3 поверхами.

Осередком займання в обох випадках були саморобні комори, в яких мешканці зберігають свої особисті речі. Зараз правоохоронці встановлюють причину займання.

Нагадаємо, що 10 червня в одеській психіатричної лікарні на вулиці Воробйова стався потужний пожежа. На місце НП працювало 57 рятувальників і 12 пожежних машин. За словами очевидців, жар був такої сили, що дерева, що ростуть біля лікарні, згоріли. В результаті НП загинули 6 осіб.

Як повідомляв портал Знай.ua , у Дніпрі та області повідомили штормове попередження.

Також портал Знай.ua писав, що у ніч на 10 червня в Києві невідомі знову влаштували підпал житла ромів на Лисій горі.