В Дніпрі та області оголошено штормове попередження у період з 8 по 10 червня.

Як повідомили в обласному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій, на території Дніпропетровської області зафіксована надзвичайна пожежна небезпека п'ятого класу.

Читай Знай.uа у оновленном чаті Viber! Приєднуйтесь!

8 червня прогнозується мінлива хмарність. Без сильних опадів, але можлива гроза. Вітер буде південно-східний, зі швидкістю 7 – 12 метрів в секунду. Температура повітря – від 29 до 31 градуса тепла.

Популярні новини зараз

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

9 червня в Дніпрі буде мінлива хмарність, без істотних опадів. Вітер східний зі швидкістю від 7 до 12 метрів в секунду. Температура повітря вночі становитиме від 14 до 19 градусів тепла, вдень – від 28 до 33 градуси.

Варто нагадати, що під Кривим Рогом затопило двори та будинки. Третій день люди усувають наслідки стихії. У двори потоками води завдало багато сміття. Урожай на городах знищено, також у деяких жителів потонули домашні тварини і птахи.

Раніше портал "Знай.ua" писав, що погода в Дніпрі на 4 червня: у місті повідомили про штормове попередження, будьте обережні

Також портал "Знай.ua" інформував, що після страшного урагану в морі з води повстали древні рештки, люди завмерли в благоговійному трепеті