На Чернівеччині майже десяток бригад швидкої допомоги не змогли дістатися за місцем виклику, оскільки застрягли в заметах.

Про це розповіли в обласній комунальній установі «Чернівецький обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф».

Як зазначається, через значне погіршення погодних умов впродовж останніх двох діб на засніжених дорогах Буковини одразу дев’ять бригад екстреної медичної допомоги.

Найскладнішою була ситуація у Сторожинецькому районі – там медики не могли дістатися до хворого.

Крім того, стихія завадила лікарям доїхати до мешканців ще восьми сіл.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

«У всіх випадках хворі, яким була потрібна допомога, отримували поради від лікарів консультаційного центру до приїзду бригади екстреної медичної допомоги. Центр екстреної медичної допомоги робить все можливе задля надання якісної медичної допомоги у складних погодних умовах», - написали медики.

Нагадаємо, котли та плити стали "жерти" вдвічі більше газу, українцям не по кишені: "Немає грошей на найнеобхідніше!". Українці скаржаться на суттєве погіршення якості газу.

Як повідомляв портал "Знай.ua", вчорашній випускник лейтенант "Хмара" опинився на передовій під носом в окупантів: "Готові відбити ворожу атаку". Лейтенант Дмитро "Хмара" лише пів року тому закінчив навчання

Також "Знай.ua" писав, що українці просять про субсидії для всього населення країни: "В кого дохід, не перевищує 50 тисяч гривень". Українці просять призначити субсидії всьому населенню країни.