Популярна українська акторка та телеведуча Лілія Ребрик шалено любить свята і так само шалено вміє працювати. Зі своєю армією шанувальників Лілія активно спілкується, і з радістю розповідає про важливі для неї події.

Цього разу на своїй сторінці в Instagram ведуча розповіла про важливе свято, яке багато українців навіть не чули - китайський Новий рік.

"Ми люди прості: китайський новий Рік не відзначаємо! 🤣 Але я все ж нагадаю: рік бика нарешті по всіх законах настав! Хай він буде для вас фантастичним! Хоча зрештою, свят у нас вистачає! На носі - день закоханих 🥰! І на відміну від нового року за місячним календарем - день Святого Валентина у нас в Україні прижився непогано. А тому актуальне гаряче питання: кого вітаєте - родину, друзів, улюблених колег чи тільки свої половинки? І що купуєте у подарунок на це свято? Щось грандіозне чи обходитеся Валентинкою, зробленою власноруч? Пишіть!", - написала Ребрик.

скріншот: Instagram Лілії Ребрик

Нагадаємо, що чернівчанка Лілія Ребрик запросила українців колядувати разом. Лілія опублікувала в своєму Instagram затишний відеоролик, на якому під прикрашеною ялинкою зібралася вся сім'я Диких.

Популярні новини зараз

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Як повідомляв портал Знай, Лілія Ребрик обняла батьків під ялинкою, так схожі:"Татова доця". На своїй сторінці в Instagram ведуча виклала сімейні фото, на яких під новорічною ялинкою зібралися відразу три покоління: батьки Лілії, вони з чоловіком і маленькі діти.

Також Знай писав, що Лілія Ребрик впустила українців у постноворічне життя. Лілія Ребрик вирішила показати, як проходить постсвяткове життя в її родині.