В ніч на середу, 10 лютого, під Чернівцями сталися одразу дві ДТП, в яких загинуло двоє людей. Один з них - пішохід.

Як повідомили у Нацполіції Чернівецької області, в селі Шубранець мікроавтобус в'їхав у легковик. Водій легковика помер до приїзду карети швидкої допомоги.

Тієї ж ночі у Сторожинцях 20-річний водій легкової машини збив пішохода насмерть. За словами водія, пішохід раптово вибіг на дорогу, тому зреагувати він не встиг.

Правоохоронці вирішують питання щодо відкриття кримінальних проваджень за фактами порушення ПДР. Ця стаття передбачає покарання до восьми років позбавлення волі.

фото: Нацполіція Чернівецької області

Популярні новини зараз

Залишилось два дні: українців попереджають востаннє

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція

Показати ще

Нагадаємо, котли та плити стали "жерти" вдвічі більше газу, українцям не по кишені: "Немає грошей на найнеобхідніше!". Українці скаржаться на суттєве погіршення якості газу.

Як повідомляв портал "Знай.ua", вчорашній випускник лейтенант "Хмара" опинився на передовій під носом в окупантів: "Готові відбити ворожу атаку". Лейтенант Дмитро "Хмара" лише пів року тому закінчив навчання

Також "Знай.ua" писав, що українці просять про субсидії для всього населення країни: "В кого дохід, не перевищує 50 тисяч гривень". Українці просять призначити субсидії всьому населенню країни.