Стало відомо про те, що в центрі Чернівців провалилася бруківка. Комунальники розводять руками.

Таким чином повідомляється, що практично в самому центрі Чернівців, на вулиці Гагаріна провалилася бруківка. Про це повідомили на сторінці «СтопХам Буковина» у соціальній мережі Facebook.

Інцидент у Чернівцях, фото: скріншот

Користувачі відзначають, що сталося це ще у вівторок, 9 лютого.

Журналісти інформаційного порталу molbuk.ua намагалися зв'язатися з В. О. керуючого Департаменту ЖКГ, Олександром Бураком, але зробити цього не вдалося.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Коментарі під постом, фото: скріншот

Однак, змогли додзвонитися до радника Чернівецького міського голови Романа Клічука.

Той заявив, що обов'язково з'ясує ситуацію, і найближчим часом повідомить про подробиці. Варто відзначити, що саме Григорій Прохоренко може стати главою департаменту, але офіційного наказу поки що немає.

Раніше стало відомо, що працівники КП "Київтеплоенерго" почнуть виявляти аварійні місця в тепломережах за допомогою дронів. Про це повідомляє прес-служба комунального підприємства.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що у центрі Тернополя в асфальті утворився провал, який став причиною для утворення заторів. На вулиці Руській утворилися затори, а співробітники Тернопільводоканалу зайнялися усуненням причини.

Також Знай писав, як у Києві ремонтують дороги. Через тиждень знову потрібно лагодити. І тижня не минуло з моменту, як у столиці на перехресті Щербаківського та Естонської закінчилися ремонтні роботи.