Вже третій раз за останні чотири місяці у міжнародному аеропорту "Чернівці" імені Леоніда Каденюка змінюється керівництво. Минулого четверга, 21 січня, новою директоркою стала Наталія Олексюк, замінивши на посаді Ігоря Кірєєва.

В цьому можна переконатися, подивившись графік прийому громадян керівництва аеропорту - Олексюк вказана як виконувачка обов'язків директора "Чернівців". Про це на своїй сторінці в Facebook пише громадський активіст Богдан Старик.

фото: Наталія Олексюк

Наталія Олексюк керує громадською організацією "Хорека". Також до квітня 2019 року керувала готельним комплексом "Черемош", що знаходиться у Чернівцях. На місцевих виборах балотувалася до Чернівецькох обласної рали від партії "Слуга народу" під номером 61.

скріншот: Facebook Богдана Старика

Популярні новини зараз

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

В Україні готується революція у житловій сфері

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Показати ще

Нагадаємо, щоденна робота очільника міста - це суцільна рутина, і доречно було б повернутися до формату, коли мер наживо відповідає на питання, які цікавлять містян. Про це на своїй сторінці в Instagram написав глава Чернівців Роман Клічук.

"Я із задоволенням повернувся би до формату прямих ефірів у ФБ", - пише мер, - "У четвер, о 19.00 я буду готовий відповісти на всі ваші запитання. Найнагальніші з них ставте, будь ласка, у коментарях. З них і почнемо".

Раніше Роман Клічук заявляв, що планує відмовитися від зарплатні. Окрім посади мера, Клічук володіє мережею магазинів та кількома ресторанами у Чернівцях. Він зазначив, що вважає за потрібне відмовитися від мерської зарплатні, яку йому нараховує держава, та переправляти кошти на благодійність.

Разом з тим підвищення комунальних тарифів, особливо в умовах пандемії, це знущання над власними громадянами. Про це мер Чернівців Роман Клічук написав на своїй сторінці в Instagram.