В Чернівцях на 72 році життя відійшов у вічність відомий спортивний функціонер Зеновій Волошин.

Впродовж багатьох років чоловік очолював обласне спортивне товариство "Україна", пишуть Чернівці Спорт. В останні роки обіймав посаду заступника голови обласної ШВСМ.

Зеновій Васильович чудово грав у волейбол, завжди підтримував спортсменів з різних видів спорту, та останнім часом дуже хворів. Що стало причиною смерті, поки не повідомляють.

28 грудня світ рестлінгу зазнав втрати. Рестлер Джон Хабер помер від неназваної хвороби. На момент смерті спортсмену був всього 41 рік. Про подію повідомив офіційний Twitter-аккаунт рестлінг-промоушена All Elite Wrestling, з яким Хабер недавно уклав контракт. В офіційному акаунті All Elite Wrestling не повідомляється про причини смерті. У повідомленні йдеться лише про те, що смерть настала через проблеми з органами дихання.

Популярні новини зараз

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Нагадаємо, помер письменник Джон ле Карре, Класик шпигунського жанру. Причиною смерті письменника є нетривала хвороба, яка не пов'язана з коронавірусом. Сім'я автора пояснила, що він хворів на пневмонію.

Як повідомляв " Знай.ua", Львів "пригрів" сина легендарного лікаря, який помер від коронавірусу: "Нам такі потрібні!"

Знай.ua писав, коронавірус зупинив серце світила науки, ужгородці сумують: "Вічна пам'ять". Протягом декількох тижнів викладач боровся з коронавірусною інфекцією, проте, на жаль, хвороба виявилася сильнішою.