Популярна українська телеведуча та акторка Лілія Ребрик активно спілкується з багатотисячною армією прихильників та охоче ділиться світлинами з професійного та особистого життя.

Цього разу на своїй сторінці в Instagram чернівчанка розповіла, як почувається при погодних "гойдалках", які нещодавно прийшли в Україну.

"У такі морозні дні з-під ковдри вилазити не хочеться. Зранку на градуснику було -8! Це, звісно, не -19, як вчора, але такий вітер, що здається навіть холодніше! Єдине, чого хочеться, - так це випити чашечку гарячого лате, лягти у гарному шовковому халаті у теплу постіль, щоб волосся ідеально розчісане, і манікюр ідеальний... І отак лежати, лежати і лежати цілий день!

скріншот: Instagram Лілії Ребрик

Але так тільки в кіно буває, що прокидаєшся з ідеально намальованими губами (як на фото), з нафарбованими міліметр до міліметру віями, з укладеним волоссям як з салону краси і у випрасованому халатику. На ділі ж все інакше: вскочив у паніці о 8-й, бо на вихідному тижні звичка прокидатися о 4.07 не відпускає і в тебе колотиться серце, бо боїшся, що проспав.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Двоє дітей особливо розслабитися зранку також не дадуть: час сніданок готувати, а потім проконтролювати треба, щоб усі вмилися, перевдягнулися, до дистанційного навчання приготувалися, а далі вже і собака проситься на прогулянку(тут щоправда відповідальна Діана) і коли все це зробиш, здавалося б можна і лате випити, і під теплу ковдру повернутися... А пізно вже! День уже почався і полежати можна буде хіба що з нафарбованими віями і гарною зачіскою тільки під час зйомок у кіно!", - написала Ребрик.

скріншот: Instagram Лілії Ребрик

Нагадаємо, що чернівчанка Лілія Ребрик запросила українців колядувати разом.

Як повідомляв портал Знай.ua, Лілія Ребрик обняла батьків під ялинкою, так схожі:"Татова доця".

Також Знай.ua писав, що Лілія Ребрик впустила українців у постноворічне життя.