На Буковині відійшов у вічність глава обласної організації партії "Наш край" Микола Романюк,що був народним депутатом від Партії регіонів, а також депутатом Чернівецької обласної ради.

Про це представники партії написали на офіційній сторінці в Facebook. Що стало причиною смерті, наразі не повідомляють.

"Його смерть стала великою несподіванкою і втратою для всіх, хто багато років працював з цією чудовою, розумною і працьовитою людиною, яка внесла величезний внесок у розвиток нашого краю. Світла пам'ять про Миколу Прокоповича назавжди залишиться з нами", - написали колеги.

В останню путь Миколу Романюка проводжатимуть в суботу, 23 січня, на Центральному кладовищі у Чернівцях.

скріншот: Facebook

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

Показати ще

Раніше у віці 92 років помер Костянтин Шаша - народний артист України, соліст Харківського академічного театру опери та балету ім. Н.В. Лисенка.

"Натхненний і енергійний, Костянтин Шаша і на своєму 75-річному ювілеї зміг заспівати на сцені театру партію Ленського з такою точністю, емоційністю і артистизмом, що зал буквально вибухнув оваціями. Пам'ять про нього - видатного музиканта, прекрасного педагога, який виховав цілу плеяду співаків - залишиться з нами", - йдеться в повідомленні колективу театру.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що у Харкові від коронавірусу помер легендарний і геніальний хірург: "На його рахунку сотні врятованих життів" Медик помер на 66-му році життя.

Також портал Знай.uа писав, що на Тернопільщині вбивця тату-майстра отримав довічне: ні краплі жалю. Суд виніс остаточне рішення, але вбивця може подати апеляцію.

Також портал Знай.uа писав, що у Чернівцях раптово зупинилося серце працівниці Наукової бібліотеки ЧНУ імені Юрія Федьковича - жінці було лише 48 років.