На Буковині патрульні відвезли до лікарні дитину, яка кілька разів знепритомніла.

У пресслужбі патрульної поліції Чернівецької області розповіли, що у суботу, 16 січня, у Чернівцях на бульварі Героїв Крут поліцейські Сергій Сушій та Артем Ситник помітили дівчинку, яка кілька разів непритомніла.

Не втрачаючи ні секунди, патрульні посадили дитину в службову машину і поїхали в госпіталь, де передали дівчинку лікарям. Поліцейські подзвонили батькам крихітки і розповіли про те, що трапилося дорогою до лікарні.

Тим часом напередодні Нового року у Дунаївцях (Хмельницька область) в центрі міста у 28-річної жінки стався епілептичний припадок. Зараз вона жива тільки завдячуючи правоохоронцям. Про цю історію ніхто б і не дізнався, якби мама постраждалої хмельничанки не звернулася до місцевої газети, аби публічно віддячити суперменам у погонах, які зробили все, що від них залежало, та навіть більше.

Тим часом прес-штаб ООС у соціальній мережі Facebook продовжує розповідати історії українських героїв, які змушені захистити всіх нас і території від путінських окупантів. Публікація починається з заголовка "Вогонь війни загартовує душі" та інформації про те, що черкащанин Ігор спочатку міг стати пожежником і рятувати людей від вогню, але вже п'ятий рік рятує українців від війни.

Популярні новини зараз

Залишилось два дні: українців попереджають востаннє

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Показати ще

Нагадаємо, воїн ЗСУ Арсен на 8 день в зоні ООС отримав поранення, але не здався: кинув все заради служби в армії

Як повідомляв "Знай.ua", сержант "добрий" пішов захищати Україну, коли відібрали "найцінніше": "Не всі виявилися патріотами"

Знай.ua писав, хоробра Українка вирушила на Донбас, не вагаючись ні секунди: "Переможемо і виженемо ворога"