Популярна українська телеведуча Лілія Ребрик настільки увійшла в новий образ, що навіть найрідніші не одразу її впізнають.

Так, на своїй сторінці в Instagram ведуча опублікувала анонс серіалу "З ким поведешся", який незабаром має вийти на каналі 1+1. На екрані стримана Ребрик стане ексцентричною, емоційною Галею - цей образ настільки для неї новий, що її важко впізнати.

"Знайомтесь! Моя Галя. Довгоочікувана прем’єра серіалу «С кем поведёшься»вже скоро на каналі 1+1 (Моя мама, наприклад, мене не впізнала, хоча бачила цей анонс). І це , скажу вам, комплімент для актора))). Моя героїня Галя- це фейерверк емоцій, це кольоровий всесвіт, це сила і водночас жіночність. Вона- Мати і водночас тотальний зрив башти. Вона настільки завжди різна, що не знаєш чого від неї очікувати. Але вона дуже надійна, дуже емоційна, дуже чесна і прагне любові. В нас багато схожих якостей. Але є і відмінності, які я із задоволенням приміряла на себе.
А назва серіалу «С кем поведёшься» говорить сама за себе. Можливо у вас теж є цікаві історіі в житті , пов’язані з прислів’ям «з ким поведешся...", - написала Лілія.

Нагадаємо, що чернівчанка Лілія Ребрик запросила українців колядувати разом.

Як повідомляв портал Знай.иа, Лілія Ребрик обняла батьків під ялинкою, так схожі:"Татова доця".

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Також Знай.иа писав, що Лілія Ребрик впустила українців у постноворічне життя.