Тіло 52-річної мешканки Чернівців Валентини Король знайшли в італійському місті Лоді.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, жінку знайшли недалеко від канави поруч із будинком, в якому загибла проживала разом з чоловіком.

Валетина Король перестала виходити на зв'язок після Різдва. Востаннє її бачили живою в ніч на 10 січня, пошуки почалися одразу після зникнення. Бездиханне тіло чернівчанки знайшли у понеділок, 11 січня. Того ж дня правоохоронці підтвердили: загибла - Валентина Король із Чернівців. Що стало причиною смерті, поки не розголошується.

Схожа моторошна історія сталася перед Новим роком в Італії - в річці Тибр виявили тіло жінки. Сталося це ще 27 Грудня. Поліція кілька діб не могла встановити особу загиблої, так як пролежало воно на дні досить довго. Поліція ідентифікувала особу загиблої завдяки відбиткам пальців на тілі. Жінка була в базі, так як продовжувала і брала дозвіл на проживання в Італії. Нею виявилася 58-річна українка.

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

Нагадаємо, заробітчанина вбили в столичному хостелі. В кімнаті столичного хостелу виявили мертве тіло 30-річного полтавця, який тимчасово працював і жив в Києві.

Як повідомляв Знай.uа із заробітків у труну: у Франції вбили українця. У мережі з'явилася жахлива новина про трагічну загибель українця-заробітчанина. 29-річний Василь Штанграт загинув у Франції. Він зник без вісті 8 вересня, а тіло знайшли 2 жовтня.

Знай.uа писав, у Франції загинув молодий заробітчанин з Прикарпаття, все дуже дивно: убиті горем рідні благають про допомогу.