Популярна українська співачка Тіна Кароль не надто часто тішить підписників свіжими фото та відео. Артистка рідко розкриває подробиці особистого життя, лиш зрідка публікує світлини з відпусток. Проте прихильники люблять Тіну не за "сердечні" справи, а за золотий голос, що пронизує душу.

Так, співачка привітала українців зі світлим святом Різдвом Христовим та заспівала українську народну пісню "Ой хто хто Миколая любить". Відео виступу на своїй сторінці в Instagram публікує канал 1+1.

"Які у вас традиції на Різдво?🌟 Діліться з нами в коментарях та занурюйтесь у відчуття дива та казки разом з «Різдвяною історією з Тіною Кароль»", - йдеться в публікації.

До слова, відома українська співачка Тіна Кароль має величезну аудиторію шанувальників, які створюють в соцмережах сторінки присвячені зірці, де розміщують її фото, відео та цікаві цитати. Після Нового року на одній із таких фан-сторінок fan_tinohka в Instagram опублікували цікаве відео. На ньому Тіна Кароль у вишуканій сукні заходить в кімнату, обладнану в етностилі.

Нагадаємо, Тіна Кароль показала строгий образ перед Новим роком

Популярні новини зараз

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, Тіна Кароль показала, що насправді відбувається за кадром

Також Знай.ua писав, Тіна Кароль залишилася одна на свята і "прилипла" до холодильника з коктейлями.