З 1 січня 2021 року у Чернівцях подорожчали практично всі комунальні послуги.

Найбільше виділяється ціна на водопостачання: якщо раніше мешканцям потрібно було платити 19 гривень 88 копійок за 1 куб водопостачання та водовідведення, то з 1 січня доведеться викласти 23,26 грн. Про це повідомляє пресслужба комунальників.

Змінилося в ціні і газопостачання. Так, населенню пропонують блакитне паливо за ціною 9,92 грн за куб, в той час як в грудні і листопаді він коштував 8,88, а в жовтні 6,81.

Не відстає і електроенергія. 28 грудня 2020 року Кабмін встановив фіксовану цінц на світло для усіх побутових споживачів. Вона діятиме з 1 січня до 31 березня 2021 року - 1,68 грн. за 1 кВт⋅год. незалежно від обсягу споживання. Це означає, що знижені тарифи, встановлені раніше, припиняють діяти.

Наразі в ціні не змінилося лише централізоване теплопостачання, проте тішитися особливо не доводиться: вже не перший рік «Чернівцітеплокомуненерго» ведуть розмови про його подорожчання.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Нагадаємо, мешканці села Мамаївці Кіцманського району, що на Буковині, перекрили трасу міжнародного призначення. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє Мамаївська об'єднана територіальна громада. Учасники пікету протестували проти підвищення вартості газу та його транспортування.

Тим часом досі заблоковані три головні траси на Кіровоградщині. Там триває протест гірників, які вимагають виплатити зарплатні борги та відновити роботу уранових шахт. Шахтарі зупинили рух транспорту на трасах державного значення на Київ, Кропивницький та Миколаїв.Гірники безперервно ходять пішохідними переходами та навіть залишаються там у наметах на ніч.

Нагадаємо, що Україна "вибухнула" протестами проти міністра Шкарлета

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Києві Нацкорпус вимагає припинення роботи незаконного " Епіцентру"

Також, "Знай.uа" писав, що бунтуючі підприємці оселилися в центрі Києва