На Буковині ціле село перетворилося на сяюче диво до Різдва. Відповідне відео у соцмережі Facebook оприлюднив Олег Попеску.

«Такої великої новорічної ілюмінації на приватних будинках в Україні я ще не бачив! Місцезнаходження цих будинків - село Петричанка, Чернівецької області», - написав він.

На оприлюднених кадрах – село, що оповите новорічними гірляндами і більше нагадує кадри з американських фільмів.

«Так, за світло багато прийде платіж. Гірлянди красиві, а дорога бажає кращого - яма на ямі», «А ФАПа, чи амбулаторії, мабуть-то і нема… Зате весело…», «Італія заспонсорує. Мама 25 років вкалує, дідам ж*пи миє, щоб її чадо безробітне, якому вже 35, на спринтері каталося і дім з плотом гірляндами обв’язувало, щоб покруче, як в сусіда», - не розуміють таких витрат одні українці.

«Це їхнє право, на що гроші витрачати, молодці, що зуміли створити красу!!!», «Якби не ота Італія... то б половина України не те, що плоти гірляндами обв’язувала, плоту б того й не мали. А чи безробітне, чи працює... то вже справа кожного. Бо гроші надходять в Україну від заробітчан. Молодці, що змогли і зуміли прикрасити село, створили трохи святкової атмосфери. Бо є, що в себе під хатою бур'яни обкосити не здатне», - підтримують селян інші.

Популярні новини зараз

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

«Та щось таке мелете, я жителька цього села, батьки цих людей давно померли, самі газди працюють за кордоном, в тому числі і я, але за наші гроші, які ми висилаємо до України, виживає економіка, а разом з нею і ви. Вам ніхто не заборонив їхати за кордон і заробити своїм чесним трудом, щоб вам добре було і другим добре жилося. Ви звикли на пічці грітися і пиріжок їсти, але ви попробуйте трохи черствого хліба пожувати, може і язичок втомиться молоти дурниці... А може і перестанете заздріти, і десь там далеко в серці і любов до свого народу проявиться», - пише у коментарях місцева мешканка.

Нагадаємо, суворі львівські патрульні втратили спокій перед Новим роком: "Святкуйте з розумом"

Як повідомляв портал "Знай.uа", бунтуючі підприємці зустрінуть Новий рік на київському Майдані: ні кроку назад

Також, "Знай.uа" писав, патрульні показали, як бути помітним на дорозі вночі: вас може врятувати новорічна іграшка