На Буковині загинув браконьєр, який намагався незаконно зрубати дерево в лісі.

Про подробиці події розповідає прес-служба Чернівецького облуправління лісомисливського господарства в Facebook.

Повідомляється, що інцидент стався в середу, 30 грудня, на території держлісфонду державного підприємства "Берегометське лісомисливське господарство".

28-річний житель села Бережонки Вижницького району Чернівецької області під час самовільного спилювання дерева загинув. За попередньою інформацією гілка, яка зламалася під тиском падаючого дерева, впала на чоловіка і завдала йому травми, несумісні з життям.

зрубане дерево / фото: Facebook

Популярні новини зараз

Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року

Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки

Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

"Чернівецьке обласне управління лісового та мисливського господарства офіційно повідомляє, що особа, яка загинула в лісі, не є працівником одного з лісогосподарських підприємств краю і рубку проводила самовільно і незаконно", - йдеться в повідомленні.

За фактом смерті чоловіка були внесені відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань. По даній справі ведеться слідство.

Нагадаємо, що Держекоінспекція посилює боротьбу проти рибного браконьєрства.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Хмельницькій області було знайдено сім "ялинкових браконьєрів". Намагалися заробити на святі.

Також Знай.иа писав, що Держекоінспекція Поліського округу виявила масштабну вирубку в на території Бабичівської сільської ради в Житомирській області.