"Мажорність" - це те, чого завжди сторониться чернівецький очільник Роман Клічук.

Про це він розповів журналістам molbuk.ua.

Так, новоспечений мер розповів, що сам ніколи не був мажором і хвилюється, аби його власні діти на них не перетворилися.

"Я не з багатої сім’ї, тому ні. А "мажор" – це для мене одне з найгірших понять. Завжди хвилювався, що мої сини будуть "мажорами". Тож виховував їх так, щоби вони такими не стали. Вони трохи страждали від цього. У них не було "айфонів" та інших дорогих речей. Але для мене це було принципово, що вони не повинні відрізнятися від своїх друзів. Сини знали, що я не буду виконувати їхніх забаганок", - згадує Клічук.

Популярні новини зараз

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки

Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Мер зазначив, що кожна людина має заробити на все сама, а не чекати допомоги від батьків чи інших близьких людей.

"Я прихильник того, що діти самі мають заробити собі на заможне життя. Усі мої діти пішли на роботу з 15-16 років, працювали в мене на фірмі. Старший, Богдан, був помічником кухаря і виконував усіляку брудну роботу: чистив картоплю, свинячі вушка тощо. Потім став офіціантом. Зараз йому 21 рік. Навчається на 5 курсі економічного факультету ЧНУ. Паралельно працює у мене на фірмі. Можливо, буде хорошим менеджером і залишиться у моїй компанії. Або у нього з’явиться цікава ідея і він розпочне власний бізнес. Час покаже. Меншому, Ігорю, - 16 років. Теж навчається на економіста у коледжі при ЧНУ", - розповів мер Чернівців.

Нагадаємо, мер Чернівців Клічук показав нову радницю - красуня, білявка і розумниця.

Тим часом маленьким мешканцям Чернівців замість солодких подарунків на Новий рік видадуть сертифікати на відвідування міських атракціонів. Сюрприз стосується діток дошкільного та молодшого шкільного віку.