Очільник Чернівців Роман Клічук розповів, як користувався послугами охорони через повідомлення, що на нього готується замах.

Як повідомляє molbuk.ua, це сталося наприкінці серпня чи на початку вересня.

"Нам від поліції надійшла інформація про можливий замах. Тож мені рекомендували якимось чином остерегтися. Ми брали на допомогу хлопців лише на якихось масових заходах. Тому що на перших зустрічах виборців були всілякі люди: якісь безхатьки, яким, так розумію, заплатили гроші піти покричати, підкинути якусь пляшку. Тому ми вважали, що краще перестрахуватися. Зараз я вже не ходжу з охоронцями. Але водія справді найняв, так зручніше. Під час їзди мушу відповідати на дзвінки, перечитувати документи. Так можна і в аварію потрапити", - розповів Клічук.

До слова, чернівецька міська рада встигла ухвалити бюджет на 2021 рік, домовившись щодо усіх статей витрат до початку новорічно-різдвяних свят.

"Ми прийняли бюджет міста на 2021 рік. Його справді потрібно було прийняти до нового року, тому що в документ закладені захищені статті, наприклад, зарплата лікарів, освітян, а також життєво важливі платежі за комунальні послуги для шкіл, садочків, лікарень, витрати на прибирання та утримання міста загалом тощо. Без нового бюджету з фінансуванням цих напрямків могли б виникнути складнощі", - розповів Роман Клічук.

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Тим часом маленьким мешканцям Чернівців замість солодких подарунків на Новий рік видадуть сертифікати на відвідування міських атракціонів. Сюрприз стосується діток дошкільного та молодшого шкільного віку.

До речі, у Чернівцях Соборна площа засяяла новорічними вогнями. Незважаючи на те, що через пандемію коронавірусу в місті відмовилися від проведення гучних святкувань та традиційного різдвяного ярмарку, атмосферу свята все ж вирішили створити.