У понеділок, 28 грудня, керівництво крайового парламенту та депутатка Чернівецької обласної ради Юлія Грицка-Андрієш зібралися на робочій нараді. Останню вирішили призначити радницею голови.

Про це йдеться у повідомленні пресслужби обласної ради.

Юлія Петрівна Грицка-Андрієш народилася 14 червня 1985 року. Громадянка України, має вищу освіту, кандидатка економічних наук, радниця з питань гендерної рівності національних меншин та антикорупції. Нині проживає у місті Чернівці.

Нагадаємо, Роман Клічук привітав містян із Різдвом Христовим.

Популярні новини зараз

Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

"Протягом цього року ми всі отримали новий досвід: так багато часу вдома ми ще, мабуть, ніколи не проводили. Не все було гладко, звичайно. Але в результаті ми змогли заново усвідомити цінність живого людського спілкування. Ми навчились більше піклуватись одне про одного. Урешті, зрозуміли, як важливо дбати про своє здоров’я", - вважає Клічук.

Тим часом маленьким мешканцям Чернівців замість солодких подарунків на Новий рік видадуть сертифікати на відвідування міських атракціонів. Сюрприз стосується діток дошкільного та молодшого шкільного віку.

До речі, у Чернівцях Соборна площа засяяла новорічними вогнями. Незважаючи на те, що через пандемію коронавірусу в місті відмовилися від проведення гучних святкувань та традиційного різдвяного ярмарку, атмосферу свята все ж вирішили створити.