У понеділок, 28 грудня, у віці 71 року на Буковині помер заступник глави Дисциплінарного комітету Асоціації футболу Дмитро Твілік.

Про сумну звістку повідомили його колеги на сайті Асоціації футболу Чернівецької області.

Раніше Дмитро Миколайович був очільником Чернівецької міської федерації футболу, також запам'ятався на посаді заступника голови обласної ради "Колос". Похорони Дмитра Твіліка відбудуться у середу, 30 грудня, в селі Великий Кучурів Старожинецького району.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Показати ще

Того ж дня світ рестлінгу зазнав втрати. Рестлер Джон Хабер помер від неназваної хвороби. На момент смерті спортсмену був всього 41 рік. Про подію повідомив офіційний Twitter-аккаунт рестлінг-промоушена All Elite Wrestling, з яким Хабер недавно уклав контракт. В офіційному акаунті All Elite Wrestling не повідомляється про причини смерті. У повідомленні йдеться лише про те, що смерть настала через проблеми з органами дихання.

Нагадаємо, помер письменник Джон ле Карре, Класик шпигунського жанру. Причиною смерті письменника є нетривала хвороба, яка не пов'язана з коронавірусом. Сім'я автора пояснила, що він хворів на пневмонію.

Як повідомляв " Знай.ua", Львів "пригрів" сина легендарного лікаря, який помер від коронавірусу: "Нам такі потрібні!"

Знай.ua писав, коронавірус зупинив серце світила науки, ужгородці сумують: "Вічна пам'ять". Протягом декількох тижнів викладач боровся з коронавірусною інфекцією, проте, на жаль, хвороба виявилася сильнішою