Популярна українська телеведуча Лілія Ребрик частенько ділиться у соціальних мережах маленькими і великими історіями з професійного та сімейного життя.

Цього разу чернівчанка опублікувала на своїй сторінці в Instagram родинне фото, де вона з чоловіком та дітьми, і розповіла підписникам, як вони провели останню неділю 2020 року.

"Чим ми снідаємо цього останнього у 2020-му недільного ранку? А снідаємо ми тим, що напекли собі затишного суботнього вечора - імбирними пряниками! Просто шаленію від їхнього аромату: такий зимовий, такий зігріваючий, такий домашній і такий особисто для мене святковий!", - пише ведуча.

Лілія також поділилася зі своєю аудиторією рецептом тих самих імбирних пряників, що так прийшли до вподоби її родині.

Популярні новини зараз

РФ може відкласти наступ через несподівані обставини

Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

"Отже, висипаємо в ємність 100 гр цукру (розтоплюємо на маленькому вогні) , додаємо 100 мл окропу, засипаємо ще 150 гр цукру (все постійно перемішуємо) і додаємо 80 гр вершкового масла. Далі - мед, 100 гр. Потім - 5 г соди, 40 г жовтка (це два жовтка) і 500 г борошна. Все ретельно перемішайте і додайте багато прянощів! Імбир, кардамон, кориця, гвоздика, бадьян! Про всяк випадок скажу, що все обов’язково має бути мелене!, - розповідає ведуча.

Розкатуємо тісто на харчовій плівці (товщина десь 0,8-1см) і кладемо на 12 годин у холодильник. Але от вчора ми чекали лише годину (дівчата дууууже хотіли пряники)- і теж чудовий результат😉. Коли час прийшов, дістаємо тісто, фантазуємо, обов‘язково до процесу долучаємо дітей, робимо з печива сердечки, пташок, чоловічків - кого заманеться! Випікаємо 12-15 хвилин за температури 175 градусів. Поки трохи охолоджується - готуємо «айсинг» (щоб намалювати на пряниках щось). Беремо 200 гр цукрової пудри, 30 гр білка (одне яйце), 1 ст л лимонного соку. Збиваємо все бо густої білої маси. Беремо харчові барвники всіх кольорів веселки! І... Фантазуйте, малюйте і створюйте собі настрій! Гарної і затишної неділі вам", - написала Лілія.

Нагадаємо, ведуча Лілія Ребрик відзначила перший день зими з кумом Лободи: "Починаю чекати на Новий Рік".

Як повідомляв портал Знай.uа, ведуча Лілія Ребрик вирішила прискорити кінець 2020 року: всім уже набрид.

Також портал Знай.uа писав, що Лілія Ребрик відкрила двері своєї спальні для українців: такою її бачив лише чоловік.