У п'ятницю вранці, 25 грудня, у Чернівцях біля Калинівського ринку сталася дорожньо-транспортна пригода. Водій "Пежо Експерт" збив пішохода, який перебігав дорогу на червоне світло.

Про це повідомила пресслужба поліції Чернівецької області.

Свідки розповіли, що 30-річний чоловік переходив дорогу на заборонений сигнал світлофору. Потерпілого з травмами забрали на швидкій допомозі.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що в українській столиці на Майдані Незалежності в Києві, 30 жовтня, в п'ятницю сталася масштабна дорожньо-транспортна пригода, в результаті якої є серйозно травмовані. Свідки зазначають, що винуватець аварії не був п'яний, йому 66 років і ДТП сталося через втрату свідомості.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Також Знай писав, що в Харкові на острівці безпеки пішоходи опинилися під колесами автомобіля. Стало відомо про стан людей, яких у суботу, 7 листопада, збила машина на острівці безпеки в Харкові на проспекті Науки.

Нещодавно Знай передавав, що в Києві пішохід вискочив на дорозі просто під колеса таксі. У Києві на вулиці Наталії Ужвій таксист збив пішохода, який порушив правила.