Популярна українська телеведуча Лілія Ребрик частенько ділиться з прихильниками подробицями професійного та особистого життя. Цього разу чернівчанка розповіла, як у неї проходить підготовка до Нового року.

На своїй сторінці в Instagram Лілія відверто розповіла, як справляється з мільйоном справ, які накопичуються ближче до свят, та як знімає напругу, аби бути в хорошому настрої та зі спокійними нервами.

"Скласти списки подарунків, поїхати на шопінг або/і знайти час на онлайн-шопінг, зйомки, ефіри, репетиції, придумати вбрання всій родині для сімейної новорічної вечірки, скласти меню і список продуктів, спробувати приготувати нові страви (бо символ 2021 - бик - ще той консерватор, експериментів у новорічну ніч не любить!), зйомки, фотосесії, ефіри.... Знаю, у вас теж зараз голова йде обертом! Наскільки останні дні перед новим роком дивовижні - настільки ж вони й шалені і емоційно виснажливі! Як я витримую!? ̶Н̶і̶я̶к̶!", - написала ведуча.

"Насправді маю маленький «прийом». Коли я вже відчуваю, як-то кажуть, що все - я «на прєдєлє», мить - і вибухну, то я усамітнююсь (це мега важливо у такі ситуації!). Зазвичай просто сідаю в своє авто, рахую до 10 (золоте правило, рятувало не раз від лиха 🤣), закриваю очі, концентруюсь на вдиху-видиху. Це така собі міні-медитація! За 5 хвилин - гнів, втома і оце «все бісить» як рукою знімає! Дбайте про себе, не забувайте про психічне здоров’я і будьте завжди добрими ❤️.
...Стільки слів про кохання ви мені вчора написали... Безмежно дякую і навзаєм кожному!❤️", - розповіла Лілія.

Популярні новини зараз

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Показати ще

Нагадаємо, ведуча Лілія Ребрик відзначила перший день зими з кумом Лободи: "Починаю чекати на Новий Рік".

Як повідомляв портал Знай.uа, ведуча Лілія Ребрик вирішила прискорити кінець 2020 року: всім уже набрид.

Також портал Знай.uа писав, що Лілія Ребрик відкрила двері своєї спальні для українців: такою її бачив лише чоловік.