У понеділок, 21 грудня, у 68 років відійшов у вічність Валентин Іванович Швець - один з провідних фізіологів Буковини, доктор біологічних наук, професор кафедри фізіології ім. Я.Д. Кіршенблата Буковинського державного медичного університету.

Про трагічну звістку на сайті навчального закладу написали його колеги.

"Прощання з Валентином Івановичем відбудеться 23 грудня о 10.30 у Свято-Миколаївській церкві (вул. вулиця Руська, 35, Чернівці)", - йдеться в повідомленні.

Валентин Іванович відрізнявся неймовірною відповідальністю та творчим ставленням до роботи зі своїми студентами. Глибокі знання у своїй царині та вміння вкласти ці знання у голови майбутніх фахівців робили його незамінним викладачем.

"Спокійне, розсудливе та поважне ставлення до студента було основною рисою взаємовідносин професора Швеця В.І. зі студентською молоддю", - додали викладачі університету.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Раніше портал Знай.uа писав про те, що у Харкові від коронавірусу помер легендарний і геніальний хірург: "На його рахунку сотні врятованих життів" Медик помер на 66-му році життя.

Також портал Знай.uа писав, що на Тернопільщині вбивця тату-майстра отримав довічне: ні краплі жалю. Суд виніс остаточне рішення, але вбивця може подати апеляцію.

Також портал Знай.uа писав, що у Чернівцях раптово зупинилося серце працівниці Наукової бібліотеки ЧНУ імені Юрія Федьковича - жінці було лише 48 років.