Колишній очільник Чернівців Олексій Каспрук закликав усіх небайдужих прийти на засідання окружного адміністративного суду у справі за позовом "Команди Михайлішина" проти Чернівецької міської ТВК.

На своїй сторінці у Facebook Каспрук написав, що чернівчани повинні "дати зрозуміти суду, що вони вміють захищати свій вибір і більше не дозволять блокувати розвиток міста".

"Запроданці" Команди Михайлішина, не бажають втрачати владу та можливість "дерибанити" ресурси громади. Вони в черговий раз роблять спробу знехтувати вибором чернівчан та заблокувати роботу новообраної міської ради, спричинити у місті безвладдя та кризу. "Команда Михайлішина" у суді вимагає скасувати рішення ТВК про призначення першої сесії нової міської ради", – написав Каспрук.

Колишній мер зазначив, що робота міської ради паралізована у той час, коли Чернівці потребують затвердження бюджету на 2021 рік, та "щоб з нового року забезпечити життєдіяльність міста, не залишити працівників комунальних підприємств без зарплати".

Нагадаємо, колишній очільник Чернівців Олексій Каспрук збирається оскаржити рішення Хмельницького окружного адміністративного суду, який відхилив його позов щодо скасування рішення міськради про його відставку.

Популярні новини зараз

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

Тим часом Роман Клічук офіційно став міським головою Чернівців. У п'ятницю, 18 грудня, новообрані депутати склали присягу, а мер міста приступив до своїх обов'язків. Під час виступу з трибуни новоспечений очільник міста подякував чернівчанам за довіру та назвав вибори 2020 року найскладнішими за весь час.