Чернівецьку обласну раду очолив депутат від "Аграрної партії" Олексій Бойко.

За його кандидатуру проголосували 35 із 63 депутатів, йдеться на сайті облради. Головним опонентом Бойка був висуванець від "Слуги народу" Володимир Жаровський. За нього свої голоси віддали 27 осіб.

Олексій Бойко двічі був депутатом Сокирянської районної ради. На сайті ЦВК йдеться, що у 2010 році балотувався від "Партії регіонів". У 2015 році - був обраний від "Аграрної партії".

У 2020 році на виборах до обласної ради Олексій Бойко очолив список кандидатів від "Аграрної партії".

Популярні новини зараз

РФ може відкласти наступ через несподівані обставини

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Показати ще

Тим часом відсторонений від посади глава Чернівецької обласної ради Іван Мунтян похвалився депутатським мандатом, який отримав в шостий раз.

Нагадаємо, голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян заразився коронавірусом. Хвороба дала ускладнення, вірус вразив 50% легенів і спровокував пневмонію. Про це йдеться на сайті обласної ради.

"З суботи голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян перебуває в лікарні з двосторонньою пневмонією. ПЛР-тест позитивний", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, українка звернулась до міністра охорони здоров’я Максима Степанова, який нині відсиджується на самоізоляції, тож, має час почитати дуже показову історію про те, як воно - намагатися врятувати від коронавірусу "рядову бабцю" в Україні!

Як повідомляв Знай. ua, доктор Комаровський розповів, як все-таки лікувати вірусну інфекцію.

Також Знай. ua писав, що глава МОЗ Степанов показав українцям, що діється в лікарнях.