У середу, 16 грудня, у Чернівцях стався прорив магістрального водогону "Дністер-Чернівці" на насосній станції "Митків" І-го підйому, через що містяни залишилися води.

Ця станція забезпечувала Чернівці водою з річки Дністер. В четвер, 17 грудня, на місці аварії активно проходять ремонтні роботи. Як розповів головний інженер "Чернівціводоканалу" Юрій Рихло, зараз фахівці викачують воду, щоб потім почати зварювальні роботи. Про це на своїй сторінці у Facebook пише заступник мера Дмитро Сірман.

"У нас прорвало трубопровід насосного агрегату №2 насосної станції "Митків". На даний час ми перекрили подачу води, вирізали технологічний отвір у трубопроводі, викачуємо воду і будемо варити зсередини. Робитимемо все, щоб сьогодні завершити роботи", - йдеться в повідоленні.

У "Чернівціводоканалі" попередили, що води не буде сьогодні, 17 грудня, з 10:00 до 19:00, а також з 22:00 17 грудня до 7:00 18 грудня.

Нагадаємо, що у Чернівцях дорога "проковтнула" вантажівку тресту зеленого господарства.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, з настанням сніжної погоди та ожеледиці у Чернівцях майже на третину зросла кількість звернень до травмпункту лікарні швидкої допомоги.

Також Знай.ua писав, що у Чернівцях комунальники цілодобово працюють на вулицях міста, розчищаючи сніг.