Відсторонений від посади глава Чернівецької обласної ради Іван Мунтян похвалився депутатським мандатом, який отримав в шостий раз.

Як повідомляє molbuk.ua, Мунтян розповів, що дуже тішиться, що вже не буде очолювати облраду і радий зняти з себе ций обов'язок.

На питання журналістки, чи не шкода було позбавлятися статусу глави обласної ради, Мунтян заявив: "Ні, ви що, я такий радий, таке відчуття полегшення".

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Показати ще

Нагадаємо, голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян заразився коронавірусом. Хвороба дала ускладнення, вірус вразив 50% легенів і спровокував пневмонію. Про це йдеться на сайті обласної ради.

"З суботи голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян перебуває в лікарні з двосторонньою пневмонією. ПЛР-тест позитивний", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, українка звернулась до міністра охорони здоров’я Максима Степанова, який нині відсиджується на самоізоляції, тож, має час почитати дуже показову історію про те, як воно - намагатися врятувати від коронавірусу "рядову бабцю" в Україні!

Як повідомляв Знай. ua, доктор Комаровський розповів, як все-таки лікувати вірусну інфекцію.

Також Знай. ua писав, що глава МОЗ Степанов показав українцям, що діється в лікарнях.