Вже незабаром головне свято зими - Новий рік. Тому у різних містах України вже починають встановлювати святкові ялинки. І Чернівці не стали виключенням, тут на Соборній площі встановили головну ялинку міста.
Читайте Знай в Google News!

Фото: портал

Так, стало відомо, що у п'ятницю, 11 грудня у Чернівцях розпочали прикрашати головну ялинку міста. На ялинку вже встановили верхівку, прикріплюють додаткові гілки та готуються прикрашати іграшками та 3D-гірляндами. Варто зазначити, що здебільшого використають минулорічні прикраси та лише частково нові, передає портал "Погляд".

Фото: портал

Головну ялинку у Чернівці доставили з Буковини. Зрубали дерево на території Мигівського лісництва. Її привезли із селища Берегомет Вижницького району.

Фото: портал

Через карантинні заходи урочистості з цього приводу скасовано, проте засвітять головну ялинку міста символічно 19 грудня о 19:00.

Фото: портал

Фото: портал

Популярні новини зараз

Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами"

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомлялося, що у центрі Хмельницького запалили новорічну ялинку і відкрили Різдвяний ярмарок. Відвідати урочисте відкриття міг кожен бажаючий городянин, проте цього року міська влада була змушена відмовитися від бурхливих святкувань.

Нагадаємо, в Ужгороді на площі Театральній встановили новорічну ялинку. Пухнаста красуня росла біля приватного будинку на вулиці Іллі Бродлаковича.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Харкові в парку імені Горького з'явився новий арт-об'єкт. Повідомляється, що нова інсталяція "Танці на льоду" розмістилася на озері в парку імені Горького. Сім танцюючих фігурок на ковзанах ввечері красиво запалюються вогнями.