Популярна українська телеведуча Лілія Ребрик обожнює свою акторську професію і часто ділиться з багатотисячною аудиторією в Instagram моментами зі свого творчого та особистого життя.

Читайте Знай в Google News!

Так, нещодавно 39-річна знаменитість розмістила в соцмережі круті фотографії у спокусливій червоній сукні та об'явила вечір танго.

"Я ніколи не вміла танцювати! Це була якась нездійсненна для мене мрія. Я займалася художньою гімнастикою, у 13 отримала майстра спорту, але гімнастика і танці - це абсолютно різні способи існування! Я захоплювалася людьми, які танцюють, я кайфувала від їхніх рухів, від їхнього вміння ТАК керувати своїм тілом і емоціями! А сама цьому навчилася аж у 28 років, коли з’явився проект «Танці з зірками». Мій головний тренер (і кохання мого життя 😉)", - пише ведуча.

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

"Дикий @andrii_dykyi відкрив мені світ танцю. Він так щиро захоплювався мною на тренуваннях, завжди мене так хвалив, що це мені додавало мені такого оптимізму і віри в те, що я крута, що я себе просто мега крутою танцівницею відчувала! Щоправда, потім я приходила додому і намагалася щось повторити з вивченого і нічого без нього не могла))) Телефонувала йому в розпачі і казала: «Дикий, я нічого не пам’ятаю!» А він відповідав: «лягай спати і нічого не згадуй»! Так я зрозуміла, що вмію танцювати тільки з Диким. Я щиро кажу: з ним нема шансів станцювати погано! Ми реально танцюємо всюди і завжди, я не перебільшую, я не шкодую слів захоплення своїм коханим танцівником, я обожнюю танцювати з ним! Коли ми разом і чуємо музику - я не можу втриматися: мені хочеться йти з ним танцювати, ми виходимо у центр зали і у такі моменти я так пишаюся нашою парою!", - додала Лілія.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, ведуча Лілія Ребрик відзначила перший день зими з кумом Лободи: "Починаю чекати на Новий Рік".

Як повідомляв портал Знай.uа, ведуча Лілія Ребрик вирішила прискорити кінець 2020 року: всім вже набрид.

Також портал Знай.uа писав, що Лілія Ребрик відкрила двері своєї спальні для українців: такою її бачив лише чоловік.