На ринку "Буковинський" щонайменше одна продавчиня впарює покупцям гнилий зіпсований товар замість свіжого.

Про це на сторінці Facebook-спільноти "СтопХам Буковина" пише Дмитро Бойчук, якому не пощастило зробити покупку саме в такої продавчині.

"Місто повинно знати своїх героїв, - пише Дмитро, - Ринок "Буковинський", вхід біля обмінника. Метрів 10 зліва торгує жіночка, дуже мила і по її словам все у неї дуже свіже. Вибрав ідеальні жовті банани без будь яких чорних плям. Вона пішла за прилавок їх важити і поклала в інший чорний пакет. В мене було велике здивування коли дома я відкрив пакет, а там були зовсім інші банани, гнилі і з пліснявою!!! Раджу всім краще обминати таку горе-продавчиню".

Популярні новини зараз

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше у Кривому Розі, місцева мешканка придбала пачку макаронів, в яких її чекав неприємний сюрприз-мертва миша.

Як повідомляв портал Знай.ua, житель Одеси купив пакетик вівсянки швидкого приготування і виявив всередині упаковки двох мишенят.

Також Знай.ua писав, що Українка поскаржилася на популярну торгову мережу супермаркетів АТБ. За її словами, у фірмовій пачці макаронів торгової марки даного супермаркету "Своя Лінія" вона виявила мертву мишу.