У четвер, 3 грудня, скандальний глава Чернівецької обласної ради Іван Мунтян повернувся на роботу та звернувся до депутатів з трибуни без маски.

Мунтяна, якого підозрюють у хабарницстві, суд не зміг відсторонити від посади через коронавірус: чиновник перебував на лікарняному, пише Суспільне.

Прессекретарка Слідчої антикорупційної прокуратури Ольга Постолюк розповіла, що чергове відсторонення Мунтяна від посади очільника обласної ради завершилось 20 листопада. Про продовження не могли клопотати, бо підозрюваного госпіталізували до лікарні з коронавірусом.

Постолюк зазначила, що скоріш за все відсторонення не продовжуватимуть, оскільки незабаром нове скликання ради розпочне роботу.

Нагадаємо, голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян заразився коронавірусом. Хвороба дала ускладнення, вірус вразив 50% легенів і спровокував пневмонію. Про це йдеться на сайті обласної ради.

Популярні новини зараз

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще

"З суботи голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян перебуває в лікарні з двосторонньою пневмонією. ПЛР-тест позитивний", - йдеться в повідомленні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українка звернулась до міністра охорони здоров’я Максима Степанова, який нині відсиджується на самоізоляції, тож, має час почитати дуже показову історію про те, як воно - намагатися врятувати від коронавірусу "рядову бабцю" в Україні!

Як повідомляв Знай. ua, доктор Комаровський розповів, як все-таки лікувати вірусну інфекцію.

Також Знай. ua писав, що глава МОЗ Степанов показав українцям, що діється в лікарнях.