Роман Клічук став новим мером Чернівців, перемігши у другому турі свого головного опонента Віталія Михайлішина. За проявлену довіру новий градоначальник подякував своїм виборцям.

До електорату Клічук звернувся через свої соціальні мережі у Facebook.

"Друзі, виборчі перегони завершились. Фух) Вони були неймовірно брудними та виснажливими. Але хорошого значно більше: це знайомство з фантастичними людьми, підтримка неймовірної команди та довіра багатьох мешканців. Я вдячний кожному з вас за небайдужість, свідомість та надію. Обіцяю зробити все від мене залежне, щоб виправдати всі сподівання.

Хочу подякувати кожному, хто прийшов віддати свій голос (неважливо за кого), хто звик щось вирішувати, а не чекати, доки вирішать за нього.
Я готовий старанно виконувати навіть найважчу роботу, щоб наступні вибори завершувались в один тур, як це відбулось у багатьох сусідніх обласних центрах, що розвиваються шаленими темпами. Найскладніше попереду!", - написав Клічук.

Нагадаємо, Роман Клічук, який у другому турі виборов перемогу на місцевих виборах та став мером Чернівців, планує відмовитися від зарплатні.

Нещодавно Роман Клічук, що змагався за крісло мера Чернівців, отримав позитивний тест на коронавірус.

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показати ще

"Тепер і я приєднався до лав хворих на Covid-19. Сьогодні відчув себе вкрай погано: температура, слабкість. Одразу зробив тест, який виявився позитивним, і рентген, що показав пневмонію", - написав Клічук.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що Кернес потрапив до рейтингу найпопулярніших мерів України.