У Чернівцях змучені невідомістю люди шукають свого родича Віталія Ніколенка, який зник безвісти майже рік тому, коли поїхав на заробітки за кордон.

Про це на своїй сторінці у Facebook пише його подруга, користувачка з ніком Nata Niknafka.

"Віталій Ніколенко жив в Неаполі чи Вілла Литерно. Шукають родичі. Наш друг. Народився і жив в Чернівцях. Дата народження 26.10. 1976 Вже рік не виходить на зв’язок. Останній рік він Лежав в госпіталі 6 місяців спочатку з переломом руки, а потім говорив що впала гілка на голову і теж 6 місяців в госпіталі. Він чистив сади. Одна з останніх телефонних розмов була зі священником церкви, де він працював і жив. Можливо його бачили в лікарні в Казерті в жовтні цього року.!!! Можливо Cosenza!!! Дякуємо всім хто зробить репост", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще

Нагадаємо, Знай повідомляв, що на Тернопільщині зникла жінка з психічним розладом. Працівники Гусятинського відділення поліції розшукують жительку села Красне Комуницьку Наталія Василівну. 8 листопада вона зібрала речі і вирушила в обласний центр, тому вона не повернулася.

Також Знай писав, що у Тернополі у притулку благодійної організації "Карітас" перебуває жінка з втратою пам'яті. Вона сказала, що з Тернополя, але більше нічого не пам'ятає. Співробітники благодійного фонду розповіли, що вони хочуть допомогти знайти рідних жінки і повернути жінку додому.

Нещодавно Знай передавав, що у Чернівцях зник 41-річний чоловік із психічним розладом. Його 74-річна мати звернулася в поліцію і розповіла. що він не зможе вижити сам без сторонньої допомоги. Жінка попросила розшукати чоловіка з інвалідністю.