У чернівецькій міській лікарні №1 регулярні проблеми з електрикою.

Через несправну проводку в палатах, де лежать пацієнти з коронавірусом, пропало світло. Про це на засіданні штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації повідомила заступник голови Чернівецької ОДА Наталія Гусак. Вона підкреслила, що про НП їй розповіли самі пацієнти, яким уколи робили при свічках.

"Напередодні мені відзвітували, що лікарня повноцінно забезпечена автономними засобами харчування, а тут з'являється таке повідомлення. Як мені на це реагувати?" - обурилася Наталія Гусак.

Цю інформацію підтвердили в управлінні медичного обслуговування у сфері охорони здоров'я Чернівецької міської ради. В 1 і 2 палатах дійсно згоріла проводка. Проблему персоналу довелося вирішувати власними силами, а пацієнтів планували перевести в іншу палату, але не встигли.

"Прошу кожен подібний випадок сприймати так, ніби в палаті без світла - Ваші або мої родичі!" - зазначила Наталія Гусак.

Популярні новини зараз

ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки

Показати ще

Нагадаємо, на Львівщині 27 листопада через перебої з електрикою у реанімації Жовківської районної лікарні померли двоє пацієнтів з Covid-19, підключені до апаратів ШВЛ. Пацієнти задихнулися, хоча у лікарні були електричні генератори на випадок аварійного відімкнення електроенергії, але їх так і не застосували.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, у Путіна заговорили про економічні проблеми: падіння рівня життя і ще один мільйон бідних.

Як повідомляв Знай.uа, у Львові від ковіда помер відомий лікар, який заперечував пандемію - "Він теж не вірив…".

Знай.uа писав, жахіття у продуктовому кошику: ніколи не купуйте ці продукти в супермаркеті.