У Чернівцях повернуть ковзанку просто неба, який замінить критий льодовий майданчик.

Читайте Знай в Google News!

Детальніше про це розповів співвласник ковзанки Павло польовий на своїй сторінці в Facebook.

Повідомляється, що вже в понеділок, 30 листопада, в центрі Чернівців на вулиці Головній, неподалік від стадіону "Буковина", відкриється льодова ковзанка просто неба. Він замінить старий льодовий майданчик критого типу, який знаходився в місті протягом 17 років.

"Минуло 17 років і каток повернулася до свого першого виду як у березні 2003 року-під відкритим небом на свіжому повітрі. Що на мою думку на краще в даний час", - написав Павло польовий.

Популярні новини зараз

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень

ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення

Показати ще

На опублікованих фотографіях можна помітити, що стіни критої ковзанки вже розібрали і майданчик готовий до швидкого відкриття.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що кандидат у мери Чернівців Роман Клічук отримав негативний тест на коронавірус. Клічук і Михайлішин вийшли у другий тур виборів мера Чернівців.

Як повідомляв портал Знай.иа, мешканка Буковини Марія Лахман стала місцевою легендою, і вже не перше десятиліття дивує Україну непересічною волею та жагою до життя. Навіть позбувшись кисті руки, майстриня не залишає голку ні на день.

Також Знай.иа писав, що кілька сіл на Буковині влітку серйозно постраждали від повеней. На дворі кінець листопада, а люди досі не побачили компенсацій.