Стало відомо про інцидент, який трапився з жителем Чернівецької області після походу в місцевий магазин. Йому продали хліб з неприємним сюрпризом.

Таким чином, повідомляється, що чоловік вирішив поснідати, взяв куплений хліб, а в ньому був поліетилен. Великий шматок був прямо в центрі хліба.

Виробником виявився місцевий хлібокомбінат, який розташований на вулиці «Головна, 223». І звідси виникає питання до керівництва. Хтось контролює цей процес? А якби покупець не помітив, і з'їв би хліб прямо з поліетиленом. Хто б за це відповідав?

Чоловік не став мовчати, і опублікував новину про це в соціальній мережі Facebook. Деякі коментатори були в жаху від побаченого, адже, завжди купували саме цей хліб, і ніколи не було ніяких проблем.

Варто відзначити, що це досить поширений випадок, просто не всі хочуть про це говорити. Ось, наприклад в Дніпрі покупцеві попався хліб з "Залізною" начинкою.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Після того, як чоловік приніс куплений ним хліб додому з'ясувалося, що всередині буханця знаходиться металевий цвях, що потрапив в хлібо-булочний виріб швидше за все ще на заводі.

"Бонус від хліб заводу", - коротко підписав фото автор.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Львів'яни скаржаться на хліб "з сюрпризом", відповідь ошелешила: "Вам не догодиш!" У Львівській області, в Новому Роздолі, супермаркет популярної мережі" Сільпо " звинувачують у продажу недопеченим хліба.

Як повідомляє портал Знай Жителі Дніпра купили до вечері консерви з лососем. "Сюрприз" виявився відразу після розтину: замість червоної риби людям впарили... овочі.

Також Знай писав, що Мешканка Івано-Франківська поскаржилася на якість курячого м'яса, яке почало світитися в темряві. Дівчина придбала в супермаркеті" Сільпо " куряче м'ясо. По приходу додому дівчина вже встигла зварити з нього борщ, а також запропонувала шматочок своїй кішці, яка на подив не стала його їсти.