У Чернівцях до відділку поліції прийшла 74-річна жінка і розповіла, що у вівторок, 24 листопада, близько 17:00 її 41-річний син вийшов з дому і досі не повернувся.

Чернівчанка зазначила, що чоловік має 2 групу інвалідності у зв’язку з психічними порушеннями, передає пресслужба Нацполіції Чернівецької області.

Прикмети зниклого чоловіка: зріст приблизно 165-170 сантиметрів, середньої тілобудови, волосся русяве.

Був одягнений: чорна шкіряна куртка, чорно-біла шапка та темні штани.

Правоохоронці просять громадян про допомогу: "Якщо вам відома будь-яка інформація про місцезнаходження розшукуваного – просять терміново повідомити на спецлінію "102".

Популярні новини зараз

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно

Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що в Харківській області довго шукали молоду жінку з малолітньою дитиною. У поліцію звернувся 40-річний глава сімейства із заявою про зникнення 20-річної дружини і 2-річну дитину, правоохоронці взялися шукати.

Також Знай повідомляв, що у Запоріжжі безвісти зник викладач із Запорізького національного університету. 10 листопада чоловік зник. Приблизно о 14:30 він покинув робоче місце, і з тих пір його ніхто не бачив. Першими занепокоїлися колеги та представники арабської Діаспори в Запоріжжі. Вони повідомили в поліцію про зникнення чоловіка.

Нещодавно Знай передавав, що на Тернопільщині поліція розшукує чоловіка, який зник ще 10 листопада. Лавринов Роман Степанович близько 10 години ранку вийшов з дому і досі не повернувся. У селі Налужжя зник Лавринов Роман Степанович 1969 року народження. 10 листопада о 10 годині ранку він вийшов з дому і не повернувся.